10 Feb 2011

Super Junior kpop idols


#_#haiiii semua,lame gak cahya x update blog,hope smua sehat k#_#,cahya nk cerita sket pasal group Super Junior ni,group ni mmg lah popular sgt2,menjadi kegilaan remaja2 skrg,bukan remaja jer,org tua pun suka,eheheeeee.....



#_#kpop ni skrg tgh melanda Asia,satu Asia skrg tgh demam kpop,walaupun x phm bahasa dorang,tp lagu2nyer sdp didengar,termasuklah cik cahya ni,huhuuu....bukannyer ape,dh minat kn nk wt cm ner>,<

#_#dlm group ni ade 13 member,semuanya hensem2 belaka,klu x ensem pn,cute tu ade,eheee~_~cahya paling minat ngan Eunhyuk,die paling terer dlm menari,tu yg jatuh hati tu,hehe...wlwpn org kate die x der lar ensem mane,but he so sweet#_#....

#_#enjoy video bawah ni k,ada lirik ld,leh lar nyanyi sama2,huhu...annyong....!!_!!
video

video

Tiada ulasan:

Catat Ulasan