14 Mac 2011

Kabhi Khushi Khabie Gham




@_@ Hari ni mood hindustan!!_!!tibe2 jer mood nk nengok cite hindustan & dengar lagu2 hindustan.
Kabhi Khushi Kabhie Gham thats my favorite,pelakon2 nyer yg sgt2 lar best.....

@_@Hana mmg minat sgt dengan Shah Rukh Khan(SRK),mmg pada kecik2 dulu,masih berhingus lagi smpai lar dh besar skrg ni,ttp menjadi fans SRK,Rani also my favorite(cameo dlm citer ni).

@_@Antara pelakonnya adalah SRK,Big B,isteri Big B,Hrithik Roshan,Kajol & Kareena Kapoor.Kat bawah ni,hana nk kongsikn beberapa video lagu dlm filem ni.enjoy k my frenz,mmuaahhhzzz :-)

                                                             BOLE CHUDIYAN       

video
SAY SHAVA-SHAVA
video
DEWAANA HAIN DEKHO
                                            video
                                                   KABHI KHUSHI KHABIE GHAM
video
YOU ARE MY SONIA
video




23 ulasan:

  1. kuch2 ho ta hai~ namaste bollywood, hehehehe...cahyahana, ari ni tema bollywood ke dear~

    BalasPadam
  2. namaste to!!_!!ha..ah lar,ari ni layan hindustan,eheheee @_@ade 4 lg video,tggu k,jgn lupa nengok,hehe...thankz dear sudi berkunjung di sini,huhu>,<

    BalasPadam
  3. suka hindustan jgk! plg suka dgn video klip bole chudiyan ;)

    BalasPadam
  4. tgk cter nie leh kasi kebas punggung:)

    BalasPadam
  5. Yuslia Suhana,same lar kte,mmg layan hindustan,KKKG antara filem yg best & touching yg pernah kte tgk!!_!!

    BalasPadam
  6. AH7...Layannnnn @_@
    Shark...klu nengok kt umah x per,klu tgk kt panggung,ha...bior die rase,kuikuikuiii #_#

    BalasPadam
  7. aaj ap kaise hain? (awk apa khabar hari ni?)

    lama xtgk citer KKKG

    BalasPadam
  8. Cik Moon,baik2 aje!!_!!nk ckp dlm bhs hindustan ape erk,hehe...kna study ni,huhu...

    BalasPadam
  9. Pehhh~ lame gile dah tak layan hindustan ni.

    BalasPadam
  10. sonok kan layan citer hindustan, nak2 ada hritik roshan. suka sangat!

    BalasPadam
  11. bezaman kurun xtgok cter ni..hhehehe

    BalasPadam
  12. feveret mj nih..ulang byk kali pon xbosn ah..hehehe..

    BalasPadam
  13. sumpah best gile cite ni..smpai nngis2 tgok..

    BalasPadam
  14. same lar kte MJ my peberet,hehe... >,<

    qin...cite ni mmg leh wat kte nangis,klu sorang2 layan cite ni,mmg berjujuran jatuh air mata...tp klu nengok ngan family,cover2 air mata tu jgn bg jatuh,huhu...

    BalasPadam
  15. meleleh air mata tgok cite nie...
    lagu2 pn best~

    BalasPadam
  16. waa..ni btol2 layan hindustan nie..

    BalasPadam
  17. bole chudiya..bole kanggena~..chewah..haha

    BalasPadam
  18. Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
    Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

    http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

    BalasPadam
  19. Blognya keren! Apa Anda mau mengembangkan dan mempromosikan blognya lagi? Kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya. Kami tidak terhapus filenya dengan waktu batas. Coba servis kami tanpa registrasi:)

    BalasPadam